Työkoneet

kvernerland

Kverneland on johtava kyntöaurojen valmistaja. Euroopassa se on markkinajohtaja, ja tehtaan tuotteita viedään yli 40:een maahan eri puolille maailmaa. Viljelijät ovat muokanneet maata Kvernelandin valmistamilla työkoneilla jo yli 125 vuoden ajan. Kverneland on lisännyt tietotaitoaan suunnitelmallisesti. Se on noussut uupumattomalla sitkeydellään maanmuokkauksen ykkösosaajaksi. Käytännön viljelijöiltä saatu palaute on aina ollut keskeisessä asemassa uusia tuotteita kehitettäessä ja koneiden ominaisuuksia arvioitaessa.  Yksittäisten asiakkaiden yhteistyö on Kvernelandille mittaamattoman arvokas voimavara. Kvernelandin laajasta valikoimasta löydät mm. maanmuokkauskoneet, kylvö- ja lannoituskoneet, rehukoneet sekä kasvinsuojeluruiskut.

Kverneland työkoneet

plog

trima

Trima – jo perinteet velvoittavat. Trima -etukuormaimet ovat aina olleet ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja. Käyttötarpeethan ovat erilaisia ja voivat vaihdella paljonkin, mutta nimensä mukaisesti Trima -etukuormaimet ovat ensiluokkaisia tuotteita, joiden soveltuvuus erilaisiin tarkoituksiin on ollut hämmästyttävää. Tuotteiden laatu pohjautuu pitkään osaamiseen ja tietämykseen etukuormainten valmistuksesta sekä loppukäyttäjän tarpeiden tunnistamiseen. Triman tunnuslause, motto, kuuluukin: “Trima – kuljettajan ja traktorin paras ystävä!” Tätä kantavaa ajatusta on Trimalla pidetty ohjenuorana vuosikymmeniä, ja työskentelyn pitkäjänteisyydestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa.

Trima etukuormaimet

Trima

Joskin

Belgialaista laatua suomalaisen maatalouden käyttöön. Joskinilla on maailman laajin valikoima maatalouden kuljetukseen ja materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja vaunuja. Mallisto koostuu liete-, kuivalanta- ja maansiirtovaunuista sekä muista perävaunuista maatalouteen ja urakointiin. Joskin profiloituu erityisesti ammattilaiskäyttöön.

Joskin työkoneet

joskin

zuidberg

Zuidberg Techniek B.V. on valmistanut etunostolaitejärjestelmiä jo 18 vuoden ajan. Zuidberg toimittaa etunostolaitejärjestelmiä lähes kaikkiin traktorimerkkeihin, yli kolmeenkymmeneen maahan. Jokaisella maalla on omat vaatimuksensa etunostolaitteista, jotka Zuidberg on pystynyt täyttämään laadukkaalla standardituotteella. Kaikki tuotteet kehitetään mitä suurimmalla tarkkuudella ja valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista ISO 9001 standardien mukaisesti. Myös turvallisuus on huomioitu, josta osoituksena etunostolaitteille on myönnetty CE-hyväksyntä. Zuidberg etunostolaitteita on saatavana aina 500 – 5000kg nostoteholla traktorimallista riippuen, myös etukuormaajatraktoreille. Nostolaitteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja ne täyttävät vaativat CE-hyväksynnät. Liikkuvissa kiinnityspisteissä käytetään korkeimman laatuluokituksen omaavia kuulaniveliä takaamaan hyvää kestävyyttä ja pitkää käyttöikää.

Zuidberg etunostolaitteet

zuidberg

Potila

Potila Master-joustopiikkiäkeet edustavat äestekniikan huippulaatua niin muokkausominaisuuksien, kestävyyden, kuin monipuolisen varustelunkin osalta. Kestävä ja hyvin työsyvyytensä pitävä Potila-piikki muokkaa tehokkaasti kaikilla maalajeilla.

Pitkä ja vankka runko sekä hyvin kantavat pyörät takaavat tarkan muokkaussyvyyden. Äkeen maksimi työsyvyys on 10-12 cm.

Potila työkoneet

Potila

faresin

Faresin suunnittelee, valmistaa ja myy maailmanlaajuisesti apesekoittimia ja appeen mittaislaitteistoja  karjatalouden käyttöön. Lisäksi valmistukseen kuuluu kurottajat maatalouden ja teollisuuden käyttötarpeisiin.
Faresinin visio on innovoida asiakkaiden päivittäisiä töitä varten. Tämä tehtävä on alkanut yli 40 vuotta sitten halusta kehittää, valmistaa ja myydä teknologisesti edistyneitä koneita maatalouteen, karjatalouteen ja teollisuuteen. Kaikki tekeminen suunnittelusta jälkimarkkinointiin tähtää asiakkaiden turvallisempaan ja helpompaan työhön. 

Faresin blandutfodringsvagnar

faresin